Skip to main content

durme3Het ideale teambuilding-event

Wat beter dan een sportieve activiteit om uw bedrijf in the picture en uw personeel of klanten in de watten te leggen? Door het recreatieve karakter is de City Trail bovendien bijzonder laagdrempelig en is het dé gelegenheid om ook start-to-runners te laten genieten van een uniek loopevent. Het is de uitgelezen kans om uw (professionele) banden te sterken en de teamspirit (in het putje van de winter) aan te wakkeren.

Nog niet over de streep getrokken? Misschien doen onze groepskortingen dat wel? Kijk snel hieronder en contacteer ons gerust bij alle vragen.

Gunstige groepskortingen en –voordelen

Normale deelnameprijs = €15 voorinschrijving, €20 daginschrijving

Groepskortingen

    • durmeVanaf 10 deelnemers = €13 per deelnemer => totaal = amper €130 euro ipv €150
    • Per schijf van 25 betalende deelnemers, krijgt u 5 gratis deelnemers (30 deelnemers kosten dus amper 25 x €13 = €325 in plaats van €450!)

Groepsvoordelen

  • De komst van het bedrijf, jeugdbeweging,… wordt vanaf 10 deelnemers aangekondigd op de website. De naam van uw bedrijf komt sowieso in de uitslag. Gelieve uw logo en website door te spelen bij inschrijving.
  • Lekker handig: Groepsinschrijvingen krijgen alle startnummers in één envelop en alle goodiebags verzameld aan een aparte stand aan de inschrijfstand.
  • Groepsinschrijvingen geschieden via een apart formulier.

Schrijf je hier in als groep of bedrijf.

City Trail Team

Het bedrijf of de vereniging (geen atletiekvereniging) met het grootste aantal deelnemers wordt uitgeroepen tot CITY TRAIL TEAM en krijgt een bijzondere vermelding op de website en (indien tijdig aangekondigd) een exclusief artikel in de promokrant (15.000 oplages!). De verantwoordelijke wordt bovendien uitgenodigd bij de prominenten aan de start van de City Trail.

Contacteer patrick.van.waes@avlo.be voor alle informatie of interesse in sponsoring en/of hospitality.

Contacteer info@citytrail.be voor alle informatie of interesse in groepsinschrijvingen.