Inschrijven

OPGELET: De online voorinschrijvingen sluiten af op woensdag 5 december 2018! Daginschrijvingen (€20) zijn nog mogelijk op vrijdag 19u-21u en zaterdag 17u-18u30 in Sporthal Durmehal!

NET ALS VORIG JAAR: Betalen doe je meteen na inschrijving via Bancontact of via je bank. Super handig!

Groepsinschrijvingen

13

vanaf 10 deelnemers of leden van AV LokerenSamen met collega’s of vrienden een team vormen?

Gunstige groepstarieven vanaf 10 deelnemers!

Zin om als groep mee te doen?

Leden van AVLO schrijven hier in.

VoorinschrijvingSupervoordelig!

15

per deelnemerWat is er inbegrepen in het inschrijvingsgeld?

  • Ongeëvenaard loopplezier op een unieke omloop
  • Gratis kleedkamers en douches
  • Bewaakte bewaarplaats voor sporttassen
  • Opzwepende warming-up
  • Muziek- en lichtspektakel op het parcours
  • Live DJ-sets en optredens in het City Trail Dorp
  • Gratis Cherry Chouffe of soep bij aankomst!

En een waardevol deelnamepakket voor iedereen

(inhoud vorig jaar):

 

INSCHRIJVEN
KLIK HIER

Daginschrijving

20

per deelnemer

Bevestigingsmail

In de week voorafgaand aan de City Trail ontvangen alle voorinschrijvers (die correct betaald hebben) een bevestigingsmail met deelnameinfo. Vanaf vrijdag 7 december om 18u of zaterdag 8 december om 17u kunnen zij hun borstnummer afhalen in de Sporthal Durmehal.

Op vrijdagavond 7 december nog geen mail ontvangen en de betaling toch correct uitgevoerd? Contacteer info@citytrail.be

Opgelet: deelnemers die inschreven via de website, maar niet tijdig betaalden, betalen de dag zelf de prijs van een daginschrijving (€20)!

Betalen

NET ALS VORIG JAAR: Betalen doe je meteen na inschrijving via Bancontact of via je bank. Super handig!

Groepsinschrijvingen kunnen betaald worden via overschrijving met volgende gegevens (tevens in bevestigingsmail na inschrijven): AVLO vzw – BE04 0682 1392 4231. Mededeling: City Trail + “groepsnaam”.

Je inschrijving is pas definitief als de betaling ons heeft ontvangen. Na correcte betaling, contacteren we je naar aanloop van de City Trail opnieuw met alle praktische details voor je deelname.

Annulering inschrijven

Al betaald voor deelname, maar kan je er toch niet bijzijn op de City Trail? Wij doen terugbetalingen voor annulaties vóór zaterdag 24 november 2015. We rekenen €5 administratieve kost per inschrijving aan. Om te annuleren contacteer info@citytrail.be en geef je volledige naam door.

Win drie maand gratis fitnessen!

Nog niet overtuigd door al onze gratis extra’s? Dan misschien wel door het volgende! Als je voorinschrijft voor de Cesar City Trail Lokeren geniet je immers niet alleen van het bijzonder voordelige tarief van amper €10, maar maak je ook nog eens kans om drie maand gratis te fitnessen bij Oxygen Fitness! Als dat geen leuke prijs zou zijn om het nieuwe jaar mee in te zetten!

We loten de winnaar vlak voor de start van de City Trail dus hou je oren alvast gespitst!

CM Running Tour

De City Trial Lokeren is de laatste manche van CM Running Tour 2015. Deelnemers aangesloten bij de Christelijke Mutualiteit (CM) ontvangen €1 korting op het inschrijvingsgeld. Bij het afhalen van hun nummer én op vertoon van hun CM-aansluitingskaart ontvangen zij €1 cash in return. Meer info vind je hier en hier.

Groepsinschrijvingen/bedrijven

Wat beter dan een sportieve activiteit om uw bedrijf in the picture en uw personeel of klanten in de watten te leggen? Schrijf in met je collega’s en krijg niet alleen korting, maar ook mooie reclame voor uw bedrijf. 

Verder is ook voor verenigingen of jeugdbewegingen inschrijven een echte must. We voorzien bijzondere groepsformules met fikse kortingen!

Kijk hier voor meer info.

Interesse in sponsoring? Klik dan hier.