Inschrijven

NET ALS VORIG JAAR: Betalen doe je meteen na inschrijving via Bancontact of via je bank. Super handig!

Groepsinschrijvingen

13

vanaf 10 deelnemers of leden van AV LokerenSamen met collega’s of vrienden een team vormen?

Gunstige groepstarieven vanaf 10 deelnemers!

Zin om als groep mee te doen?

VoorinschrijvingSupervoordelig!

15

per deelnemerWat was er inbegrepen in het inschrijvingsgeld?

  • Ongeëvenaard loopplezier op een unieke omloop
  • Gratis kleedkamers en douches
  • Bewaakte bewaarplaats voor sporttassen
  • Opzwepende warming-up
  • Muziek- en lichtspektakel op het parcours
  • Beats in het City Trail Dorp

Een waardevol deelnamepakket voor iedereen:

INSCHRIJVEN

Daginschrijving

20

per deelnemer

Bevestigingsmail

In de week voorafgaand aan de City Trail ontvangen alle voorinschrijvers (die correct betaald hebben) een bevestigingsmail met deelnameinfo. Vanaf vrijdag 10 december om 19u of zaterdag 11 december om 17u kunnen zij hun borstnummer afhalen in de Sporthal Durmehal.

Op vrijdagavond 10 december nog geen mail ontvangen en de betaling toch correct uitgevoerd? Controleer eens je spam inbox en/of raadpleeg de stand op de inschrijvingen voor opvragen van je deelnamenummer. bij vragen ov problemen, contacteer info@citytrail.be

Opgelet: deelnemers die inschreven via de website, maar niet tijdig betaalden, betalen de dag zelf de prijs van een daginschrijving (€20)!

Betalen

NET ALS VORIG JAAR: Betalen doe je meteen na inschrijving via Bancontact of via je bank. Super handig!

Groepsinschrijvingen kunnen betaald worden via overschrijving met volgende gegevens (tevens in bevestigingsmail na inschrijven): AVLO vzw – BE04 0682 1392 4231. Mededeling: City Trail + “groepsnaam”.

Je inschrijving is pas definitief als de betaling ons heeft ontvangen. Na correcte betaling, contacteren we je naar aanloop van de City Trail opnieuw met alle praktische details voor je deelname.

Annulering inschrijven

Al betaald voor deelname, maar kan je er toch niet bijzijn op de City Trail? Wij doen terugbetalingen voor annulaties vóór woensdag 1 december. We rekenen €5 administratieve kost per inschrijving aan. Om te annuleren contacteer info@citytrail.be en geef je volledige naam door.

Groepsinschrijvingen/bedrijven

Wat beter dan een sportieve activiteit om uw bedrijf in the picture en uw personeel of klanten in de watten te leggen? Schrijf in met je collega’s en krijg niet alleen korting, maar ook mooie reclame voor uw bedrijf. 

Verder is ook voor verenigingen of jeugdbewegingen inschrijven een echte must. We voorzien bijzondere groepsformules met fikse kortingen!

Kijk hier voor meer info.

Interesse in sponsoring? Klik dan hier.