Cesar voor iedereen!

cesartripel75Cesar Tripel wordt sinds 2011 gebrouwen in Brouwerij Van Steenberge te Ertvelde. Het bier was een idee van Joris van Eetvelde uit Lokeren en striptekenaar van de Urbanus-stripboeken Willy Linthout, eveneens uit Lokeren, was meteen enthousiast. Cesar is in de stripreeks de vader van Urbanus.

Cesar Tripel is een “levend” bier van ongeveer 8.5% volume alcohol dat na zijn eerste gisting op vat, na het afvullen verder blijft evolueren tijdens de gisting op fles of op vat. Tripels zijn meestal blond of lichtamber van kleur. De Cesar Tripel is mooi blond en smaakt hoppig en vol met een uitstekende zoet-bitter balans. Zijn aangename geur en mooie schuimkraag maken van dit bier een topper in zijn soort.

Cesar Tripel is een krachtig maar zeer aangenaam bier om van te genieten als dessert of als aperitief. Sommigen verkiezen het bij mosselen of andere zeevruchten. Dit bier past ook uitstekend bij een hartige kaasschotel of waarom niet, een lekker pak Belgische friet!

Cesar Tripel verenigt een opvallende droogheid met de fruitigheid van een een tripel en zal zo menig bierdrinker weten te bekoren.

Schrijf je in voor de Cesar City Trail Lokeren en krijg dankzij Dranken Van Eetvelde een gratis 75cl fles Cesar Tripel!

cesar-tripel